PŘILBA TOP TEN „Competition Fight" a „Avantgarde"

Pokud máte rozum, myslete na bezpečnost

Chraňte svůj mozek s ochrannými prostředky z inovativního PUR-materiálu.

 

Georg Frederic Brueckner (30.7.1930 – 30.12.1992) byl německý průkopník bojových umění a vynálezce vybavení pro bojové sporty používané pro box, kickbox a další bojové sporty. Zemřel v Berlíně ve věku 62 let.

 

Vzhledem k možnosti dlouhodobého i krátkodobého poškození mozku v důsledku knockoutů a mnoha úderů do hlavy, obhajovala Světová lékařská asociace všeobecný zákaz boxu.
Dokonce i Juan Antonio Samaranch, tehdejší prezident MOV, zdůraznil, že pokud by došlo k dalším následkům poškození mozku, byl by sport zrušen, na olympijských hrách v Barceloně v roce 1992.

 

Georg F. Brückner přemýšlel o větší bezpečnosti v Boxu a Kickboxu již v roce 1977. Otestoval pěny 60 různých druhů, a investoval 2,5 milionu marek. Nakonec Brückner dokázal ve spolupráci s Technickou univerzitou v Berlíně a velkou továrnou Leverkusen předvést ideální materiál.

Na mistrovství světa v Moskvě v roce 1989 došlo k snížení zranění o 50 % kvůli produktům TOP TEN

Na olympijských hrách v Barceloně v roce 1992 mohli Bojovníci boxovat pouze s boxerskými rukavicemi TOP TEN.

 Dodnes jsou TOP TEN přilby "Competition Fight" a Avantgarde první volbou vrcholových sportovců.

 Nechráněné údery do hlavy mohou napáchat hodně škody.

Nejen otřes mozku, ale i  poranění sluchu, při úderech do uší, nebo poranění čelistí  mohou nést celoživotní následky. Přilba "Competition Fight" a „Avantgarde“ dokonale chrání vaši hlavu a zvláště citlivé oblasti, jako je čelo, uši a oblast brady. Díky dobře promyšleným detailům zajišťuje TOP TEN nerušenou zábavu, při tréninku a závodech. Světová asociace kickboxerské organizace (WAKO) schválila „Avantgardu“ a přilbu "Competition Fight" pro její výjimečné kvality.

Mohlo by vás zajímat