Tréninková stěna Power wall Fighter SET - Large, FPWS-14

vyrobeno v ČR
FighterKód: 62321001
filler

Velikost: Default Title
Cena:
6.168 Kč

Včetně DPH Poštovné se kalkuluje v košíku

Sklad:
K dodání do 10 dnů

Popis

Součástí setu je:

2 x Deska - OSB deska potažená suchým zipem. Velikost 62 cm x 62 cm. Součástí je spojovací materiál 

1 x Malý target - Kruhový terč o velikosti hlavy. Vhodný především pro údery. Je skvělý v kombinaci s dalšími targety pro nácvik kombinací. Průměr 25 cm, tloušťka 8 cm.

2 x Mini target - Náš nejmenší terčík. Vhodný především pro údery. Je skvělý v kombinaci s dalšími targety pro reakční trénink a trénink přesmosti. Průměr 15 cm, tloušťka 8 cm.

1x Super target - Kruhová úderová lapa pro nácvik úderů i kopů. Průměr je 43 cm, tloušťka 15 cm. Hodí se pro přímé údery a háky ale i pro front kicky, back kicky a kolena. Lze použít samostatně, nebo v kombinaci.

 

Power Wall. Revoluční produkt, který uvítáte jak v tělocvičně, tak u vás doma. Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších tréninkových koneptů na trhu. Díky jeho variabilitě si každý sestaví svou ideální tréninkovou stěnu.

Základem pro úderové prvky je pevná deska opatřená velmi kvalitním suchým zipem. U něj je garantována životnost 10 000 odtrhnutí. Deska je to jediné, co je nutné připevnit ke zdi. Deska čtvercového tvaru se dá napojovat a kombinovat tak různou výšku pro trénink dětí, juniorů a dospělých.

Na instalované desky se libovolně připevňují úderové polštáře - lapy. Ty jsou vyrobeny z odolného a omyvatelného materiálu a po celé zadní straně vybaveny suchým zipem, kterým se připevňují ke stěně.

Pomocí úderových polštářů si sestavíte trénink podle potřeby. My jsme si oblíbili kombinaci malých kulatých targetů pro reakční trénink. Nebo třeba panáka z arm targetů, štítu a malého targetu. Fantazii a vašim potřebám se prostě meze nekladou!

Power Wall je kompletně navržena a vyráběna v České republice. Na vývoji s námi spolupracovali trenéři z různých odvětví bojových sportů. Použité materiály pocházejí z Evropy a jsou pečlivě vybírány a testovány.

  • Vyrobeno v České republice
  • Kvalitní materiály
  • Snadná instalace
  • Bezproblémová údržba
  • Nekonečné kombinace použití

 

 

Produkt ve výrobě

Návod - Lapy

Odhad poštovného

Může se hodit

Naposledy navštívené